Böcker för idrottscoacher

För att du ska kunna bli en ännu bättre coach och ledare är det bra att läsa på. Det finns mycket information om vad det är som krävs för att lyckas som ledare och hur du bör gå tillväga för att få ut de resultat du vill ha.

idrottscoachDet finns olika sorters böcker och om du vill bli en coach inom något speciellt område är det bäst att kolla in böcker som tar upp dessa. Det är många som haft en lång tränarkarriär och lärt sig hur det fungerar och som vill dela med sig av sin kunskap till andra genom böcker.

På sisuidrottsbocker kan du online hitta gratis böcker. Bland annat finns där en bok som särskilt riktar sig mot fotbollstränare, där tar de upp vilket träningssätt som fysiskt gynnar fotbollsspelaren mest och om vilka teknikövningar som är bra och allt däremellan.

The Seven Secrets of Successful Coaches är en bok som på engelska går igenom vad du som ledare kan tänka på för att nå större framgång. De har valt ut olika coacher inom olika idrotter som har varit väldigt lyckade inom sina respektive sporter. Boken fokuserar mer på ledarskap i allmänhet och därför kan du lära dig saker även från de delar som behandlar andra sporter än din egen.

Comments are closed.