Hitta din träningsform

Alla är vi olika och har olika förutsättningar i livet. Ingen föds som superatlet men däremot så är ett liv med aktiviteter något som gör att vi blir spänstigare och håller oss mer friska. Träning och hälsa är något som går hand i hand. Så klart så har vi inga garantier men om vi hittar vår träningsform som vi gillar så kan vi skapa bättre förutsättningar.

Så klart så finns det supereffektiva träningsmetoder som kanske kan passa dig. Vi har skrivit om detta tidigare om du är intresserad. Du ska naturligtvis hitta den form av träning som passar bäst. Och de supereffektiva metoderna är kanske inte vad du ska börja med. Efter du har tärnat något år så kanske de kan passa dig bättre.  Om du aldrig har tränat tidigare så gäller det att du börjar med något enkelt.

Det kan vara att ta kortare promenader så din kropp vänjer sig att den får röra på sig. Efter ett par veckor så kan du öka dina promenader och gå ännu längre. Du kan också under vissa promenader eller en viss stund öka tempot lite. Du kommer att känna när det börjar gå för lätt så får du öka motståndet så din kropp får den träning som den behöver.

Comments are closed.