Träna med coach

Träning är något som alla bör syssla med i alla fall i någon form. Har man svårt att ta sig upp ur soffan eller kanske inte riktigt vet hur man skall träna kan ett bra tips vara att kanske anlita en träningscoach eller motsvarande något som faktiskt blir allt vanligare även bland vanliga motionärer. Av den anledningen tänkte vi här titta lite närmare på hur det funkar med en träningscoach eller personlig tränare.

Hitta en coach

På grund av det som sagt blivit allt mer populärt att anlita en träningscoach har coacherna också blivit allt fler. Ett bra tips är att googla på nätet och se vad som passar en eftersom olika coacher har olika inriktning.

Även på många gym finns det personliga tränare och coacher som kan hjälpa till med träningen och framför allt då träningen på gymmet.

Hur funkar det med en träningscoach?

Lite beroende på vilken typ av träningscoach kan det se ut på lite olika sätt. Anlitar man en coach endast för en enstaka timme så kör man i princip bara ett normalt träningspass.

Bestämmer man sig däremot för att jobba med en träningscoach under en längre tid så går man ofta igenom vilka mål man vill uppnå med sin träning samtidigt som man också tittar på andra faktorer som kost och liknande.

Comments are closed.